GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (LİSANS)
BAHAR YARIYILI
1.SINIF
GMS 102 Gıda Hijyeni ve Güvenliği
GMS 104 Organik Sebze Yetiştirme
GMS 108 Türk Mutfak Kültürü
GMS 110 Sanat Tarihi-II
GMS 112 Matematik
GMS 100 Genel ve Mesleki Etik
GMS 106 Yemek Pişirme Teknikleri
2.SINIF
GMS 202 Mutfak Uyguamalrı-II
GMS 204 Soğuk Yiyeceklerin Hazırlanması
GMS 206 Gıda Teknolojisi
GMS 208 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
GMS 210 İnsan Kaynakları Yönetimi
GMS 212 Mesleki İngilizce-II
GMS 214 Fransızcaya Giriş
3.SINIF
GMS 302 Mutfak Uygulamaları-IV
GMS 304 Servis Sistemleri
GMS 306 Avrupa Mutfağı
GMS 308 Yöresel Mutfaklar
GMS 310 Kalite Yönetimi ve Katkı Maddeler
GMS 312 Eko Gastronomi
GMS 322 Moleküler Gastronomiye Giriş
GMS 326 Baharatlar ve Sostlar
4.SINIF
GMS 402 İleri Pastacılık Teknikleri
GMS 404 Modern Mutfak
GMS 406 Gıda Mevzuatı ve Kanunları
GMS 424 Gaziantep Mutfağı
GMS 426 Sanat,Kültür ve Mutfak
GÜZ YARIYILI
1.SINIF
GMS 101 Beslenmenin Temel İlkeleri
GMS 103 Genel Mutfak Bilgisi
GMS 105 Temel Sanat Eğitimi
GMS107 Uygarlık Tarihi
GMS 109 Sanat Tarihi I
GMS 111 Pazarlamaya Giriş
GMS 113 Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım
TURK 101 Turk Dili-I
YDBİ 101 İngilizce-I
TDP 101 Toplumsal Duyarlılık Projesi-I
GOS 112 Temel Spor Uygulamaları
2.SINIF
GMS 201 Mutfak Uygulama-I
GMS 203 Tatlı ve Hamur İşleri
GMS 205 Gıda Kimyası
GMS 207 Gastronomi Turizmi
GMS 209 Ürün İşleme Teknikleri
AİİT 201 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I
GMS 211 Mesleki İngilizce-I
3.SINIF
GMS 301 Mutfak Uygulama-III
GMS 303 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı
GMS 305 Türk Mutfağı
GMS 307 Menü Planlama ve Maliyet Analizi
GMS 309 İş Hukuku
GMS 311 Girirşimcilik
GMS 321 Restoran Yerleşimi ve Düzeni
GMS 323 Şarap Bilimi
GMS 325 Restoranlarda Ambalajlama ve Depolama
4.SINIF
GMS 401 Dünya Mutfağı ve Eğilimleri
GMS 403 İçecekler ve Özellikleri
GMS 405 Özel Beslenme Yöntemleri
GMS 407 Bitirme Projesi-I
GMS 409 Ziyaret Organizasyonu ve Yönetimi
GMS 411 Araştırma Teknikleri
GMS 421 Ekmek ve Pasta Yapımı
GMS 423 Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz
GMS 425 Vejeteryan Mutfak
|