-
GAÜN GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİ ULUSAL YEMEK YARIŞMASINDAN MADALYALARLA DÖNDÜ
-
-
İleri Pastacılık Teknikleri dersi kapsamında, dersin öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Düzgün\'ün koordinasyonuyla ve Hamido Baklava \'nın katkılarıyla Baklava Workshop\'u düzenlenmiştir.
-
GAÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf öğrencileri, 7 Mayıs 2025 tarihinde “Organiz Sebze ve Meyve Yetiştirme” dersi kapsamında Şahinbey Belediyesi Aşevi üretim tesislerine teknik bir gezi gerçekleştirdi.
-
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Atınç Olcay ve öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Düzgün’ün katkılarıyla ve Katmerci Zekeriya’nın katılımıyla Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimiz için Katmer Workshop‘u düzenlenmiştir
-
Uluslararası Öğrenci Akademisi 2025 Projesi kapsamında Doç. Dr. Oya Özkanlı’nın eğitmen olduğu “Gaziantep Mutfağı Atölyesi” eğitiminin ilk dersi bugün Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü uygulama mutfağında gerçekleştirildi
-
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında; Doç. Dr. Metin Sürme danışmanlığında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencimiz Buse Nur Emre tarafından hazırlanan “Algılanan Hizmet Kalitesi ve Duyguların Davranış
-
ANADOLU'DAN DÜNYAYA ARMAĞAN BULGURUN HİKAYESİ.
-
Gıda ve Beslenme Enformasyonu ile Gastronomide Tahıl ve Bakliyat Ürünleri Dersleri kapsamında Doç. Dr. Hatice Pekmez koordinatörlüğünde 26.12.2024 tarihinde Beşsan Makarna Gıda San. ve Tic. A.Ş.‘ye teknik gezi düzenlendi.
-
ANADOLU\'DAN DÜNYAYA ARMAĞAN BULGURUN HİKAYESİ.
-
Fakültemizde görev yapan idari personele motivasyonun arttırılması ve başarının ödüllendirilmesi hedeflenerek “Tesekkür Belgesi” verildi.
-
Yeşil Fakülte çalışması kapsamında Fakültemiz ile Güzel Sanatlar Fakültesi nin ortak kullanım alanları, iki Fakültenin personeli ve öğrencileri ile ağaç ve fide dikimi çalışmaları yapılmıştır.
-
Yeşil Fakülte çalışması kapsamında Fakültemiz ile Güzel Sanatlar Fakültesi nin ortak kullanım alanları, iki Fakültenin personeli ve öğrencileri ile ağaç ve fide dikimi çalışmaları yapılmıştır.