Hızlı Erişim
×
Öğrenci E-KAYIT
Akademik Web-Mail
Öğrenci Web-Mail
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
GAÜN E-Rehber
GAÜN Hastaneleri
Gaün Kütüphane
Sürekli Eğitim Merkezi
Bologna Bilgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Engelli Öğrenci Birimi
Gaün Sporium
Turizm Uygulama Oteli
Bilimsel Araştırmalar Projeleri
Haber Merkezi
0342 3601200/3464
GİMER
English
العربية
GAZİANTEP
ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ
MENÜ
Anasayfa
HAKKIMIZDA
GENEL BİLGİLER
GAÜN MEVZUAT
MİSYON
VİZYON
YÖNETİM KADROSU
FAKÜLTE VE YÖNETİM KURULLARI
FİZİKİ ALTYAPI
ARGE/KALİTE/AKREDİTASYON
BÖLÜMLER
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
BÖLÜM BAŞKANI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BİLGİLERİ
DERS İZLENCE FORMLARI
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
BÖLÜM BAŞKANI
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜM BİLGİLERİ
DERS İZLENCE FORMLARI
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
İDARİ PERSONEL
ÖĞRENCİ
DERS İÇERİKLERİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI LİSANS DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİĞİ
GASTRONOMİ YÜKSEK LİSANS DERS KATALOĞU VE DERS İÇERİĞİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEK LİSANS DERS İÇERİKLERİ VE DERS KATALOĞU
FORMLAR
MUTFAK KULLANIM İZİN FORMU
NOT BİLDİRİM FORMU
DERS MUAFİYET DİLEKÇE ÖRNEĞİ (DGS)
KAYIT DONDURMA FORMU
(VİZE SINAVI) MAZERET DİLEKÇESİ
ÖĞRENCİNİN YATAY GEÇİŞ YAPMASINDA SAKINCA YOKTUR FORMU
AKADEMİK TAKVİM
2023-2024 AKADEMİK TAKVİM
KURULLAR/KOORDİNATÖRLÜKLER
ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ
FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
MEVLANA KOORDİNATÖRLÜĞÜ
MEVLANA KOORDİNATÖRLÜĞÜ
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
TDP KOORDİNATÖRLÜĞÜ
TDP KOORDİNATÖRLÜĞÜ
KURULLAR
KURULLAR
LİSANSÜSTÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (TEZLİ)
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (TEZLİ/TEZSİZ)
GALERİ
FAKÜLTEMİZDEN FOTOĞRAFLAR
TÜM FOTOĞRAFLAR
İLETİŞİM
×
Arama
TURİZM FAKÜLTESİ
YOUTUBE KANALIMIZ AÇILDI.ABONELİK İÇİN LİNKEDİN.
https://youtu.be/NYJ6jW1jAUc
DUYURULAR
ETKİNLİKLER
BASIN YAYIN
22 Mart
2023-2024-BAHAR YARIYIL GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI N.Ö VİZE...
06 Şubat
DEPREM BÖLGESİ ZİRVESİNE DAVET
06 Şubat
ERASMUS DERS VERME HAREKETLİLİĞİ
01 Şubat
İSTEK VE ŞİKAYET ANKETİ
24 Ocak
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ...
24 Ocak
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ...
Tümü | 85 Adet
03.11.2023 - 03.11.2023
BEYRAN ETKİNLİĞİ
12.10.2023 - 13.10.2023
1.SINIFLARLA TANIŞMA TÜM ÖĞRENCİLERLE BULUŞMA
05.10.2023 - 05.10.2023
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ İLK DERS
03.11.2022 - 03.11.2022
TARIMSAL EĞİTİM
28.10.2022 - 28.10.2022
ANADOLU'DAN DÜNYAYA ARMAĞAN BULGURUN HİKAYESİ
Tümü | 12 Adet
Tümü | 0 Adet